Yvonne Cuijpers - Remedial Teaching
yvonne,cuijpers,cuypers,ivonne,yvon,ivon,remedial teaching,remedial,teaching,yvonne cuypers,yvonne cuijpers,rt,basisvorming,scholing,dyslexie,dyscalculie,school,leerling,basisschool,psychologie,psychologisch,onderzoek,didactisch,weert,limburg,midden-limburg,zuid-nederland,zuid,nederland,noud,kessels,webdesign,artwork,kinderen,kind,lbrt,erkend,beroeps

Wie ben ik?

Yvonne is afgestudeerd als lerares basisonderwijs. Ik heb via studie (MO Pedagogiek, Remedial Teacher PO ® en dyslexie specialist MSEN) en werkervaring verdere specialistische kennis verworven op het gebied van individuele leerlingenzorg, m.n. op gebied van lezen, spelling, rekenen en de problematiek van beelddenkers, dyslexie en dyscalculie.

Naast mijn activiteiten als remedial teacher heb ik ruim 25 jaar gewerkt bij schoolbegeleidingsdiensten waar ik m.n. een functie had binnen de diagnostiek van leer- en gedragsproblematiek en de bovenschoolse zorg binnen het Samenwerkingsverband Weert.

Sinds 2009 ben ik geregistreerd Remedial Teacher als RT'er generalist PO en behandelaar erwd bij de landelijke beroepsvereniging LBRT. Dit is landelijke erkenning en waarborging dat u kwaliteit mag verwachten volgens de beroepscode van remedial teachers (LBRT).

Waar:
De praktijk is gevestigd in Weert in de wijk Graswinkel.

Remedial Teaching Yvonne Cuijpers is in Weert de RT Praktijk die voldoet aan de criteria van de beroepsvereniging voor remedial teachers en staat geregistreerd in het beroepsregister (voor nadere informatie zie www.LBRT.nl).

  • * Master of Education in SpecialEdacational Needs MSEN 2008 
  • * Geregistreerd Remedial Teacher PO LBRT 2009, verlenging van registratie per 2014
  • * Coach Trainer Beelddenken 2014 
  • * Behandelaar dyslexie MSEN 
  • * Registratie Behandelaar dyscalculie/ERWD LBRT 2014 

 

© Copyright 2018 - Yvonne Cuijpers

Geregistreerd Remedial Teacher generalist PO
www.rtyvonnecuijpers.nl
info@rtyvonnecuijpers.nl
Telefoon: +31611186840
KvK: 14126129

Algemene Voorwaarden