Yvonne Cuijpers - Remedial Teaching
yvonne,cuijpers,cuypers,ivonne,yvon,ivon,remedial teaching,remedial,teaching,yvonne cuypers,yvonne cuijpers,rt,basisvorming,scholing,dyslexie,dyscalculie,school,leerling,basisschool,psychologie,psychologisch,onderzoek,didactisch,weert,limburg,midden-limburg,zuid-nederland,zuid,nederland,noud,kessels,webdesign,artwork,kinderen,kind,lbrt,erkend,beroeps

Wat kan ik?

Remedial teaching

Om een leertraject goed te kunnen laten verlopen is een tijdelijke steun in de vorm van Remedial Teaching te realiseren op het gebied van:

- Begrijpend lezen
- Dyslexie
- Dyscalculie
- Rekenen
- Spelling
- Technisch lezen

Periode:
Gedurende een periode, meestal in blokken van 12 weken, wordt de leertijd geïntensiveerd en uitgebreid. De leerling krijgt wekelijks extra instructie tijdens een behandelsessie van 45 minuten.

Investering:
Van de leerling en ouders wordt verwacht om gedurende een periode extra leertijd te investeren. De leerling krijgt hiervoor extra oefeningen en huiswerk mee. Deze extra leertijd wordt afgestemd op de draagkracht van het kind.

Doel:
Remedial teaching zal niet altijd de problemen kunnen oplossen, echter er wordt gezocht naar succeservaringen, hulpmiddelen en leerstrategieën zodat de leerling zijn eigen weg weet te vinden en zijn zelfvertrouwen kan groeien.

Doelgroep:
Jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar.

© Copyright 2018 - Yvonne Cuijpers

Geregistreerd Remedial Teacher generalist PO
www.rtyvonnecuijpers.nl
info@rtyvonnecuijpers.nl
Telefoon: +31611186840
KvK: 14126129

Algemene Voorwaarden